Cine suntem

Remediul natural al febrei musculare

STADA ROMANIA

STADA România este parte integrantă a grupului STADA Arzneimittel AG, una din principalele   corporații farmaceutice din Germania. STADA Arzneimittel AG este prezentă în aproximativ 130 de țări, cu circa 50 de reprezentanțe, 20 de fabrici și peste 11.000 de angajați în  întreaga lume.

STADA România are un portofoliu complex, oferind pacienților atât medicamente inovative și generice, medicamente fără prescriere medicală, produse farmaceutice specializate (biosimilare) cât și produse pentru îngrijirea sănătății consumatorilor (Consumer Health Care). Produsele STADA oferă soluții eficiente pentru tratarea diverselor afecțiuni din domeniul neurologie, reumatologie, medicină de urgență, terapie intensivă, pediatrie, medicină internă, medicină de familie și cuprinde branduri consacrate în, tratamentul gripei și răcelii la copii și adulți, tratamentul sindromului varicos, tratamentul durerii și al afecțiunilor musculoscheletale(Refenum Ice) etc.

De peste 120 de ani, STADA se ocupă de bunul cel mai de preț: sănătatea. Îngrijirea sănătății și a bunăstării oamenilor se situează în centrul filozofiei STADA.

ALLES GUTE – TOATE CELE BUNE – este mai mult decât o urare, ea formulează standardele pe care STADA și le impune în realizarea produselor de calitate și a misiunii pe care și-a asumat-o.

Alles Gute! Toate cele Bune! All the Best! Tout le Meilleur! Tutto il Meglio! Svako Dobro!