Rămâi activ și în vacanță! Cum te menții în formă în timpul concediului

Remediul natural al febrei musculare

Rămâi activ și în vacanță! Cum te menții în formă în timpul concediului

iunie 21, 2022 Blog Refenumice 0

În timpul unei vacanțe, suntem tentați să renunțăm la rutina de workout și să lenevim mai mult decât de obicei. Chiar dacă e important să ne refacem fizic, este la fel de important să ne menținem în formă pe tot parcursul anului, deoarece, după o perioadă de pauză de mișcare, poate fi mai dificil să reluăm exercițiile cu care am fost obișnuiți. Chiar dacă poate fi o provocare să îți menții un program de workout în timpul vacanței, poți aplica aceste sfaturi care să te ajute să te menții în formă în concediu!

1. Setează-ți alarma mai devreme decât de obicei

Înainte de a vizita obiectivele turistice pe care ți-ai propus să le vezi, fă câteva exerciții care îți vor menține energia pe parcursul zilei. Pentru a nu sacrifica din timpul alocat plimbărilor, setează-ți alarma mai devreme, astfel încât să îți rămână un interval suficient de mare pentru a te pregăti apoi pentru ziua planificată.

2. Ia-ți cu tine încălțăminte potrivită pentru sport

Chiar și în concediu, poți ieși la alergat sau poți face câteva exerciții de stretching în aer liber. Cu atât mai palpitant dacă te afli într-un loc nou! Când îți faci bagajul, ia cu tine și adidașii potriviți pentru sport. Vei avea nevoie de ei!

3. Explorează locuri noi în care să faci mișcare

Nu trebuie neapărat să mergi la sală pentru a face mișcare! Chiar și plimbările, drumețiile sau înotul te vor menține activ și îți vor da energia de care ai nevoie.

4. Urcă pe scări

Un workout eficient pentru mușchii picioarelor poate fi și urcatul scărilor, dar și o metodă eficientă de a arde calorii.

5. Participă la un cros familial

Caută online evenimente sportive, de tipul maratoanelor, la care poți participa împreună cu familia. Sunt distractive și îți activează spiritul de competiție!

După efort, dacă apare febra musculară, o poți atenua rapid cu Refenum Ice, gel răcoritor cu ingrediente naturale.

Sursa: https://www.rebootwithjoe.com/10-ways-to-stay-active-during-the-holidays/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.