Modul în care COVID-19 schimbă Crăciunul

Remediul natural al febrei musculare

Modul în care COVID-19 schimbă Crăciunul

decembrie 2, 2020 Blog Refenumice 0
Modul în care Covid-19 schimbă Crăciunul este drastic. Află recomandările Refenum Ice pentru a nu cădea pradă depresiei și anxietății.

Modul în care Covid-19 schimbă Crăciunul este drastic. Pe lângă faptul că pandemia a produs modificări în toate aspectele vieții, Crăciunul va fi cu siguranță sărbătorit diferit la nivel mondial. Restricțiile anti COVID-19 ar putea determina ca întâlnirile de Crăciun să fie foarte diferite anul acesta. Posibilitatea de a infesta sau fi infestat cu coronavirus îi determină pe mulți români să sărbătorească singuri, departe de părinți de familia extinsă.

Modul în care Covid-19 schimbă Crăciunul

Este o perioadă grea a anului: temperaturi scăzute, întuneric încă de la ora 17:00, pandemie de coronavirus și…oriunde ne uităm, există mâncare (reclame la TV, vitrinele magazinelor, social media). Situația este incertă și oamenii se tem că vor petrece sărbătorile de iarnă în solitudine. Totuși, fie sărbătorind împreună, fie în număr redus, se așteapta ca bucătăria să constituie refugiul celor mai mulți, pentru a compensa stările negative. Așadar, este important să fii stăpân pe situație și să iei în considerare următoarele sfaturi pentru a nu ajunge la spital din cauza excesului de mâncare.

  • Redu consumul de dulciuri. Când ai o varietate din care să alegi, reținerea poate fi într-adevăr dificilă. Tocmai de aceea, „taie răul din rădăcină” și aprovizionează-te cu dulciuri în cantități reduse și de calitate. Dacă vei merge la cumpărături, pune în coș cumpătat, alege deserturi pe bază de ciocolată neagră, cozonaci cu ingrediente naturale și multe fructe. Dacă preferi să prepari chiar tu dulciurile de Crăciun, orientează-te către prăjituri fără prea mult zahăr. Un cozonac delicios, o prăjitură care să nu necesite mai mult de 300 grame de zahăr și o salată de fructe ar trebui să fie mai mult decât îndeajuns pentru a te îndulci fără să te confrunți cu o stare de rău.

  • Nu uita de vitaminele, mineralele și antioxidanții din fructe și legume. Acestea sunt importante oricând, dar mai ales acum, când bunăstarea fizică și psihică este ușor afectată. Acești micronutrienți vor sprijini o stare fizică bună și o minte odihnită. Așa că orice garnitură pe bază de morcovi, mazăre sau fasole în detrimentul cartofilor prăjiți este mai mult decât încurajată în ziua de Crăciun! În ceea ce privește consumul de carne, asigură-te că alegi farfurii mici pentru a controla porțiile de mâncare.

CITEȘTE TOT ARTICOLUL PE BLOGUL STADA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.