2018, un an prolific pentru competițiile sportive de alergare

Remediul natural al febrei musculare

2018, un an prolific pentru competițiile sportive de alergare

noiembrie 28, 2018 Blog Refenumice 0

 

Cu siguranță 2018 a fost un an prolific pentru evenimentele de alergare din România. În susținerea acestei afirmații vin cele peste 100 de competiții sportive de alergare, care au avut deja loc sau urmează. În 2018, comunitatea alergătorilor, fie ea formată din sportivi pasionați sau începători, s-a bucurat de multă mișcare și de pasiunea pentru alergare.

01 decembrie 2018 – Maraton 1 Decembrie

Maratonul celor 100 de ani de la Marea Unire este modul alergătorilor de a sărbători Ziua Națională. Scopul maratonului este de a promova sportul, stilul de viață sănătos și bucuria de a fi cetățean al României. La startul aceastei ediții aniversare sunt așteptați participanți din întreaga țară, cât și din Republica Moldova. Conform www.maraton1decembrie.ro, este responsabilitatea fiecărui concurent să îşi ţină evidenţa turelor alergate, atât la maraton, cât și la semimaraton și cros. De asemenea, fiecare concurent de la cursele competitive va primi cip electronic de cronometrare.

09 decembrie 2018 – Băneasa Trail Run – Winter Edition

Băneasa Trail Run a avut prima ediție în 2012. Comunitatea din jurul evenimentului a crescut de la an la an, iar din 2016 s-a creat seria Băneasa Trail Run, cu 3 ediții/an. Astfel, alergătorii au oportunitatea de a experimenta alergarea prin pădure în anotimpuri diferite, păstrând în același timp conceptul Băneasa Trail Run: frumusețea traseului, atmosfera și calitatea organizării. Așadar, după Baneasa Trail Run – Spring Edition și Băneasa Trail Run – Autumn Edition, iată-ne ajunși și la Băneasa Trail Run – Winter Edition.

16 decembrie 2018 – Semimaraton pe Argeș în Jos Pitești

Scopul acestui semimaraton este încurajarea mișcării și promovarea unui stil de viață sănătos în rândul oamenilor obișnuiți, fie ei atleți de performanță sau amatori de jogging. Credința unanimă a organizatorilor este că abordarea unei atitudini pozitive și a unui stil de viață sănătos înseamnă o populație mai sănătoasă și mai fericită.

Fiecare competiție se va desfășura în locații speciale și va oferi trasee atractive, energie pozitivă și dinamism. Fie că participați la alergări de viteză, crosuri, semi-maratoane, maratoane sau ultra maratoane, nu uitați de Refenum Ice, gelul cu efect local de răcire, care calmează durerile musculare și articulare, îndepărtează tensiunea musculară și grăbește recuperarea musculară după exerciții fizice; reduce inflamația asociată entorselor, fracturilor și altor traumatisme minore.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.