Bucharest Running Club

Remediul natural al febrei musculare

Bucharest Running Club

noiembrie 22, 2018 Blog Refenumice 0

 

Valeria Răcilă van Groningen este Campioană Olimpică la Los Angeles 1984, la canotaj simplu vâsle şi medaliată cu bronz la Olimpiada de la Moscova 1980, la dublu vâsle. A câştigat două medalii de bronz şi două de argint la Campionatele Mondiale de Canotaj în 1979, ’81, ’82, ’85 și a participat la peste 25 de maratoane şi semimaratoane internaţionale.

„(…) Mă bucur enorm că, în calitate de fostă sportivă, reuşesc să am şi acum  o contribuţie la viitorul sportului românesc”, afirmă Valeria Răcilă von Groningen, preşedinta Bucharest Running Club, organizatorul celor mai mari competiții de alergare stradală din România.

Eveniment sportiv de mare amploare

Bucharest Running Club dezvoltă şi implementează integral concepte de evenimente sportive de masă pe piaţa din România, în deplină concordanţă cu normele şi standardele sportive internaţionale. Prin implementarea experienţei vaste în organizarea de evenimente sportive, BRC îşi propune să faciliteze accesul indivizilor, comunităţilor şi companiilor în realizarea obiectivelor personale prin sport, oferindu-le posibilitatea de a avea un impact pozitiv în societate.

Deşi prima ediţie, care a fost în 2008, a avut nu mai puţin de 1.000 de participanţi, cea de-a 11-a ediţie a evenimentului a ajuns la 19.000 de alergători din 70 de ţări, Bucharest Running Club devenind cel mai mare eveniment de sport de masă din România.

Indiferent dacă sunteţi sau nu participanţi la Bucharest Running Club, încurajăm practicarea oricărui fel de activitate fizică şi, de asemenea, creşterea controlată a intensităţii antrenamentului. Totuşi, în cazul în care febra musculară nu poate fi evitată, vă recomandăm Refenum Ice, gelul cu efect local de răcire, care îndepărtează tensiunea musculară, grăbeşte recuperarea musculară și reduce inflamaţia asociată entorselor, fracturilor şi altor traumatisme minore ce își fac apariția în urma unor exerciţii fizice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.