Sportul, activitate pentru toată lumea

Remediul natural al febrei musculare

Sportul, activitate pentru toată lumea

noiembrie 5, 2018 Blog Refenumice 0

 

Ceea ce ar trebui adoptat de către credința colectivă este faptul că sportul nu este o activitate ce trebuie practicată doar de persoanele supraponderale, ci de absolut oricine. Indiferent că vrei să scapi de grăsimea nedorită, ori sa-ți tonifiezi masa musculară pur și simplu, adoptă un stil de viață sănătos, în care sportul înseamnă disciplină și o multitudine de beneficii pe termen lung. În mod similar, sala de sport nu este singurul spațiu propice mișcării. Sportul poate fi practicat oriunde: parc, camera de hotel, acasă.

Exerciții pe care le poți face acasă

Ce trebuie să ai în vedere, înainte de a te apuca de sport, este că acesta funcționează numai împreună cu o alimentație sănătoasă. Fii selectiv în privința alimentelor pe care le consumi și încearcă să îți dezvolți o responsabilitate față de propriul corp, adoptând o disciplină alimentară.

Așa cum menționam anterior, nu este neapărat nevoie să mergi la sala de fitness ca să slăbeşti ori să te menţii în formă. Poţi face gim­nastică acasă, dacă ai câte­va mi­nute libere dimineaţa ori sea­­ra. Poți face toate exercițiile într-un spațiu restrâns, cu minimum de echipament, chiar la tine acasă.

Înainte de toate, trebuie să-ţi obişnuieşti corpul cu mişcarea. Dacă începi direct cu exerciţii epuizante, te vei obosi atât fizic, cât și mental și vei renunța în scurt timp. De asemenea, te poţi accidenta făcând exerciţii prea complicate sau te vei complexa fiindcă te vei chinui să le faci. Pe măsură ce avansezi, vei trece şi la lucruri mai complicate, dar întâi îți recomandăm un antrenament special pentru începători.

Dacă ești adeptul exerciţiilor în care te foloseşti de propria greutate, nu ai nevoie decât de o saltea şi, pentru anumite exerciţii, de gantere. Un exercițiu care necesită minimum echipament (o saltea fitness, pentru a-ți proteja încheieturile) este planking-ul. Simplu și, totodată, eficient, este un exercițiu care implică mușchii abdominali, cei ai brațelor și cei ai picioarelor,tonifiând și dezvoltând masa musculară.

Nu uitați de încălzire înainte de aefectua un nou antrenament. Mușchii neîncălziți supuși brusc unui efort intens au șanse mai mari de a dezvolta leziuni decât mușchii încălziți corescpunzător înainte de efort. Totuși, în cazul în care febra musculară nu poate fi evitată, nu uitați de Refenum Ice! Refenum Ice îndepărtează tensiunea musculară și grăbește recuperarea musculară după exerciții fizice. De asemenea, reduce inflamația asociată entorselor, fracturilor și altor traumatisme minore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.