Unde schiezi iarna aceasta?

Remediul natural al febrei musculare

Unde schiezi iarna aceasta?

decembrie 2, 2019 Blog Refenumice 0

Unde schiezi iarna aceasta? Dacă ești lipsit de idei sau pur și simplu ai nevoie de un impuls în ceea ce privește recomandările, citește rândurile următoare. Ți-am pregătit o listă cu pârtii din România unde să creezi amintiri alături de cei dragi. Totodată, în cazul în care febra musculară își face apariția, nu uita de Refenum Ice.

Stațiunea de ski Borșa

Avantajul acestei stațiuni este poziționarea. Fiind localizată în Maramureș, permite îmbinarea schiatului cu vizitarea acestei zone pitorești a țării. La Borșa, împătimiții acestui sport se pot bucura între decembrie și aprilie de 9 pârtii de lungimi și dificultăți diferite, de la mediu până la avansat.

Stațiunea de ski Semenic

Cunoscută și sub denumirea de Perla Munților Banatului, această pârtie oferă iubitorilor de ski 8 pârtii, cu trasee de lungime de la 350 până la 850 de m, deservite de 3 instalații de teleski. Avantajul acestei stațiuni poate consta în faptul că sezonul de ski este mai îndelungat decât restul stațiunilor; aici putându-se schia din noiembrie până în aprilie. De altfel, cei care preferă snow-boardingul în detrimentul schiatului sunt bineveniți.

CITEȘTE TOT ARTICOLUL PE BLOGUL STADA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.