Curățenie pentru o viață mai ușoară

Remediul natural al febrei musculare

Curățenie pentru o viață mai ușoară

octombrie 2, 2019 Blog Refenumice 0

Este demonstrat! O casă curată te menține activ, îți influențează pozitiv productivitatea și, totodată, îți conferă o stare de bine. Pentru a obține rezultate bune, ți-am pregătit în următoarele rânduri informații de bază în activitatea de curățenie a spațiilor și suprafețelor.

Este timpul pentru un declutter

Parcurge toate spațiile din casă, de la cele de depozitare la cele deschise și filtrează obiectele care sunt absolut necesare de cele de care te poți lipsi. Asta nu numai că îți va ușura viața, dar îți va modifica și stilul de viață într-unul mai minimalist.

Fii atent la detalii

Stresul de zi cu zi și timpul tot mai scurt pe care îl avem la dispoziție ne fac să trecem cu vederea detaliile, iar acestea fac diferența între o curățenie superficială și una temeinică.
Trebuie să fim atenți la locurile și obiectele care ascund murdăria, deoarece acestea sunt încărcate de bacterii, microbi, mucegariuri și mirosuri. Dacă nu sunt eliminate, se vor răspândi în întreaga casă. Așadar, acordă atenție tocurilor ușilor și ferestrelor, mânerelor clanțelor, ușilor și sertarelor, garniturilor din cauciuc sau plastic ale obiectelor și electrocasnicelor din bucătărie.

CITEȘTE TOT ARTICOLUL PE BLOGUL STADA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.