Activitatea fizică pe parcursul toamnei

Remediul natural al febrei musculare

Activitatea fizică pe parcursul toamnei

septembrie 22, 2019 Blog Refenumice 0

Sportul toamna

Toamna s-a instalat în calendare, în ritmul obiceiurilor și întregii tale vieți. Însă nu lăsa temperaturile schimbătoare să îți influențeze viața într-una coordonată de sedentarism. Sportul ar trebui să facă parte din stilul tău de viață, indiferent de factorii meteorologici sau de altă natură. Dacă nu ești atras de antrenamentele din sala de sport, iată 3 sporturi pe care le poți practica în această perioadă.

Sport, sport, sport

Exercițiile de stretching acasă implică o varietate de exerciții, benefice în coordonare, echilibru și flexibilitate. Totodată, cresc rezistența corpului și a musculaturii. De asemenea, este un sport accesibil oricui, întrucât nu necesită un spațiu special destinat practicării acestui tip de sport sau accesorii.

Înotul, supranumit „cel mai sănătos sport”, pentru că antrenează toate grupele musculare în același timp, fără a pune presiune pe coloana vertebrală, are și avantajul de a putea fi practicat în orice timp al anului. Înotul contribuie la armonizarea corpului și este excelent pentru o postură corectă. În plus, ajută în cazurile de astm, probleme cardiovasculare și hernie de disc.

Mersul pe bicicletă are un impact redus asupra corpului. Forțează mai puțin organismul și se asociază cu mai puține accidente și vătămări decât majoritatea tipurilor de exerciții fizice. La avantaje mai putem adăuga că lucrează toate grupele majore de mușchi și nu necesită un nivel ridicat de aptitudine fizică.

CITEȘTE TOT ARTICOLUL PE BLOGUL STADA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.