Calendarul evenimentelor sportive din luna mai

Remediul natural al febrei musculare

Calendarul evenimentelor sportive din luna mai

mai 14, 2019 Blog Refenumice 0

Exerciții fizice constante = o multitudine de avantaje

Exercițiul fizic constant are o multitudine de avantaje, puțin mai cunoscut fiind faptul că acționează pozitiv și asupra psihicului. Cu ajutorul sportului, stresul nu va mai fi atât de prezent, pentru că în timpul activității fizice organismul eliberează endorfine, care îți vor schimba complet perspectiva asupra lucrurilor. Această diminuare a stresului determinată de exercițiile fizice conduce și la construirea unui sistem nervos mai puternic. Un alt sistem care „câștigă teren” prin activitatea fizică este cel imunitar. Sportul poate alunga răceala chiar înainte ca aceasta să se instaleze în corp.

Modelarea fizică influențează și starea psihică. Faptul că vei deveni mai rezistent din punct de vedere fizic – nu îți vei mai simți picioarele la fel de obosite după o zi de muncă și postura ta se va schimba – te va face să acumulezi mai multă încredere în forțele proprii.

 

Evenimentele sportive din luna mai

Pentru că evenimentele sportive mențin interesul pentru sport și influențează atitudinea față de sport, în continuare ți-am pregătit o listă a evenimentelor sportive din luna mai:

CITEȘTE TOT ARTICOLUL PE BLOGUL STADA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.