A face sport sau a face sport corect?

Remediul natural al febrei musculare

A face sport sau a face sport corect?

aprilie 22, 2019 Blog Refenumice 0

Adoptă un stil de viață sănătos

Ai hotărât că în viața ta este nevoie de o schimbare și îți dorești adoptarea unei alimentații sănătoase, precum și a activității fizice? Intenția este bună, însă în rândurile următoare îți expunem aspecte pe care este posibil să nu le fi luat în considerare.

În cazul în care ți se oferă indicații sau sfaturi din partea unor persoane, verifică dacă acestea dețin cunoștințe în domeniu. Îți recomandăm să verifici informațiile primite și să ajungi la propriile convingeri prin interdemiul cercetării. Antrenează-te corect și nu ezita în a cere explicații atunci când o persoană îți oferă indicații.

Execută corect

În cadrul unui antrenament, alegerea greuăților pentru execuție este raportată la executarea corectă a mișcărilor. Cum scopul tău este sănătatea, indiferent de exercițiile pentru care optezi, mișcarea trebuie să fie executată corect, menținând o poziție a corpului corectă, protejând coloana și articulațiile. De asemenea, orice antrenament trebuie raportat la propria persoană. Tocmai de aceea trainerii și medicii au un rol esențial în dictarea tipului de antrenament ți se potrivește. Jogging-ul îți poate afecta articulațiile, în timp ce un antrenament suprasolicitant la sală îți poate afecta mușchii. Trainerul personal îți recomandă un set de exerciții în funcție de metabolismul tău, greutatea, forța și capacitatea, personalizându-ți astfel antrenamentul. De asemenea, antrenamentul trebuie să fie unul periodicizat și organizat, încât să ajungi să îți atingi obiectivul.

CITEȘTE TOT ARTICOLUL PE BLOGUL STADA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.