De ce este sportul important?

Remediul natural al febrei musculare

De ce este sportul important?

septembrie 2, 2020 Blog Refenumice 0
De ce este sportul important?

De ce este sportul important? E simplu. Ne petrecem majoritatea vieții repetând mișcări specifice precum roboții. Problema este că roboții nu se rănesc, dar corpul uman da. Ce facem zi de zi? Mersul cu mașina personală sau cu un mijloc de transport în comun până la serviciu. La serviciu, majoritatea posturilor de lucru presupun statul pe scaun. Ajungem acasă, ne așezăm pe canapea, unde petrecem ore bune. Apoi ne mutăm în pat pentru a dormi și mâine o luăm de la capăt. Chiar dacă ai un program încărcat sau nu te atrage câtuși de puțin mișcarea fizică, trebuie să-i conștientizezi importanța.

De ce este sportul important? Beneficiile activității fizice

  • Sportul influențează benefic capacitatea intelectuală – Pentru a juca un sport este nevoie de multă atenție și energie. Unii oameni ar putea crede că acest lucru ar distrage elevii sportivi de la performanța școlară. Însă este greșit. Sportul necesită memorare, repetare și învățare – competențe care sunt direct relevante pentru activitatea la clasă. De asemenea, determinarea și abilitățile de stabilire a obiectivelor care sunt solicitate în sport pot fi transferate în sala de curs.
  • Sportul te învață munca în echipă și abilitățile de rezolvare a problemelor – Lupta pentru un obiectiv comun cu un grup de jucători și antrenori te învață cum să lucrezi în echipă și să comunici eficient pentru a rezolva problemele. Această experiență este utilă când întâmpini probleme la locul de muncă sau acasă.
  • Sportul îți sculptează corpul – În mod clar, sportul te poate ajuta să-ți atingi obiectivele de fitness și să menții o greutate sănătoasă. De asemenea, încurajează luarea de decizii sănătoase, cum ar fi să nu fumezi și să nu bei. Unde mai pui că sportul are beneficii pe care nici nu le bănuiești, cum ar fi scăderea șanselor de osteoporoză sau cancer de sân mai târziu în viață.

CITEȘTE TOT ARTICOLUL PE BLOGUL STADA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.