O primăvară plină de energie

Remediul natural al febrei musculare

O primăvară plină de energie

martie 22, 2019 Blog Refenumice 0

Odată cu venirea primăverii începe și activitatea fizică

Odată cu venirea primăverii îți poți relua sau, în cazul în care nu ești o persoană activă, începe activitatea fizică în aer liber, suspendată în timpul iernii. Sportul nu are doar avantaje fizice, ci și psihologice, astfel vei avea mai multă energie și o stare generală de bine. În rândurile următoare îți oferim cinci tips-uri pentru un boost de energie în această primăvară.

Acordă o atenție sporită alimentației. Iarna, alimentația tinde să fie mai săracă în fructe și legume proaspete. Odată cu venirea primăverii, apar și primele verdețuri, legume și fructe de sezon, pe care te încurajăm să le incluzi alimentației tale. Asigură-te că urmezi o alimentație echilibrată, din care nu lipsesc: proteinele (ouă, lactate degresate, carne slabă sau pește), fierul (carne roșie, spanac, semințe de dovleac), magneziul (vegetalele cu frunze verzi), fibrele (cereale integrale, legume și fructe). De asemenea, vitamina C este esențială pentru un sistem imunitar puternic, care este solicitat în acest anotimp din cazua schimbărilor climatice.

Consumă multe lichide

La fel de important este consumul suficient de lichide, începând chiar cu primele ore ale zilei. Hidratarea corectă contribuie la o mai bună concentrare și digestie, precum și la o piele mai sănătoasă.

CITEȘTE TOT ARTICOLUL PE BLOGUL STADA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.