Stai acasă și fă sport

Remediul natural al febrei musculare

Stai acasă și fă sport

martie 29, 2020 Blog Refenumice 0
Stai acasă și fă sport

Stai acasă și fă sport. În contextul pandemiei de coronavirus, cel mai înțelept lucru pe care îl poți face este să te izolezi. Pentru a profita de tot acest timp, dar și a menține buna dispoziție, ce ai spune de niște activitate fizică? Totuși, ce se întâmplă în cazul în care ajungi să îndrăgești sportul, dar nu și durerea musculară? Chiar dacă durerea musculară poate fi de mai multe feluri, există un remediu care ameliorează simptomele oricăreia. Află mai multe despre specificitatea diferitelor dureri musculare, precum și despre metodele de ameliorare a simptomelor în rândurile următoare.

Tipuri de durere musculară

Nu toate durerile musculare sunt la fel. Când vine vorba de durerile musculare, există două tipuri: durere musculară acută și durere musculară cu debut întârziat. Durerea musculară acută se resimte în timpul sau imediat după activitate fizică. Este cauzată de acumularea de acid lactic în mușchi și este resimțită ca o durere arzătoare. Acest tip de durere musculară se vindecă rapid.

În ceea ce privește durerea musculară cu debut întârziat, simptomele pe care le experimentezi apar la 24 sau maxim 72 de ore de la activitate fizică. Aceasta este durerea sau rigiditatea pe care o simți a doua zi după exercițiu. Provine din fisurile microscopice din fibrele musculare și țesuturile conjunctive în timpul exercițiului fizic. Acest tip de durere musculară apare după ce îți folosești mușchii într-un mod în care nu sunt obișnuiți, ca în cazul unui antrenament nou sau mai intens.

CITEȘTE TOT ARTICOLUL PE BLOGUL STADA

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.